üdvözlünk!

Ezen a fórumon babafigyelőbe invitálunk téged. Szeretnénk információkat, praktikákat, hasznos ismereteket megosztani veled e témakörben. Azért, hogy kiegyensúlyozott, boldog legyen számodra ez az értékes idő.

Ugyanakkor arra kérünk, hogy ismereteiddel, tapasztalataiddal te is járulj hozzá ennek az oldalnak a szerkesztéséhez. Ha van olyan téma amiről szívesen olvasnál bővebben, vagy tapasztaltál olyat amiről úgy gondolod mások számára is hasznos lehet kérlek írj!

2011. március 27., vasárnap

Igény szerint?!......... Na jó, de hogyan?

Tehát a legmegfelelőbb a baba számára az igény szerinti szoptatás.
De vannak helyzetek, amikor nagyon nehéz megvalósítani ezt. Mert éppen a leglehetetlenebb helyen, vagy helyzetben érkezik az igény egy kis szopizásra. 
Sokunk érzi úgy, hogy a szoptatás intim helyzet, ne tolakodjon be más ebbe... vagy éppen szemérmességünk akadályoz az igény szerinti szoptatás megvalósításában akár közterületen is, ha úgy adódik.
A következő videókat azért gyűjtöttem össze, hogy ebben legyen a segítségedre.

Hogyan őrizd meg a legegyszerűbben az intimitást?

Végy egy kellemes, puha de kellően légáteresztő takarót. Egyik sarkát vesd át a válladon, másikat a babát tartó karodon. Az eredmény tökéletes. De használhatsz egy vállkendőt is erre a célra:

Számtalanszor előfordul, hogy utaztok autóval. A biztonság azt követeli, hogy gyerekülésben utazzon, ugyanakkor éhségében a baba folyamatosan sír:




Sétáltok a parkban és már nincs idő hazamenni, vagy nincs egy zug ahová behúzódhatnátok?



Séta közben, kenguruban:



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése