üdvözlünk!

Ezen a fórumon babafigyelőbe invitálunk téged. Szeretnénk információkat, praktikákat, hasznos ismereteket megosztani veled e témakörben. Azért, hogy kiegyensúlyozott, boldog legyen számodra ez az értékes idő.

Ugyanakkor arra kérünk, hogy ismereteiddel, tapasztalataiddal te is járulj hozzá ennek az oldalnak a szerkesztéséhez. Ha van olyan téma amiről szívesen olvasnál bővebben, vagy tapasztaltál olyat amiről úgy gondolod mások számára is hasznos lehet kérlek írj!

2010. július 16., péntek

Apák napjai akció

Játék az apákért!
Az apák számára is fontos egy kisgyermek születése, de gyakran kirekesztettnek érzik magukat! ez egy kicsit így is van, hiszen a kisgyermek születése után az anya-gyermek olyan szoros kapcsolatban van, hogy ebbe a szoros egységbe bizony nehéz megtalálni a helyét az apának.

A jó hír, hogy az apáknak is fontos szerepe lehet ebben az időszakban. Erre szeretnénk példákat adni nektek, hogy ki hogyan csinálja!


Azt tapasztaljuk, hogy az apák ilyenkor a biztonságos háttér, a megfelelő körülmények kialakításában vállalnak nagy szerepet.
Saját felmérésünk, hogy a csecsemőmérlegeket 50 %-ban, légzésfigyelőket 65%-ban az édesapák keresik. Sőt a mellszívók bérlését még ennél is nagyobb arányban a férfiak szeretnék lebonyolítani.(77%!)

A mi véleményünk is az, hogy ilyenkor a legtöbbet az édesapa a biztonság, a harmónia kialakításáért tehet a család számára.
Szeretnénk ezt meghálálni nekik:

Nevezd a család férfitagját(lehet nagypapa is!) egy kis játékra!

Küld egy vicces, megható, kedves...stb történetet a családodról, férjedről: neked hogyan segít a férjed, mivel veszi ki a részét a családdá válásból? A véleményed szerint mit tehet egy anya, hogy bevonja a férjét a kisbaba körüli teendőkbe?

A történeteket jutalma: egy büszke apa és egy 1000Ft-os babafigyelő kupon.

A kupon névre szóló, bármely 3000Ft feletti vásárlás során beváltható 2010. december 31-ig.

Értesítsd a barátaidat is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése