üdvözlünk!

Ezen a fórumon babafigyelőbe invitálunk téged. Szeretnénk információkat, praktikákat, hasznos ismereteket megosztani veled e témakörben. Azért, hogy kiegyensúlyozott, boldog legyen számodra ez az értékes idő.

Ugyanakkor arra kérünk, hogy ismereteiddel, tapasztalataiddal te is járulj hozzá ennek az oldalnak a szerkesztéséhez. Ha van olyan téma amiről szívesen olvasnál bővebben, vagy tapasztaltál olyat amiről úgy gondolod mások számára is hasznos lehet kérlek írj!

2010. május 25., kedd

cseresznyemag-párna hasfájós babáknak

Hamarosan itt a cseresznyeszezon.
Ha megetted a finomságot, ne dobd el a magját! Varrhatsz belőle párnácskát. Hogy mire jó?



A cseresznyemag hamar felmelegszik, nehezen adja le a hőt. Így sokféle a felhasználási lehetősége.
Leginkább hasfájós babáknak ajánlják: a pocakra téve melegen tartja azt segíti a gázok távozását, a fájdalmat enyhíti. Hideg időben felmelegítve betehetjük a takaró alá. Fülfájás esetén egy kis ügyességgel helyettesítheti a fülmelegítő sapkát. Lehűtve segíti a ficamok rándulások borogatását
Mamáknak: szülés után gyorsítja a méh összehúzódását, a mellgyulladásban a mell borogatására is kiválóan alkalmas. Hozzám hasonlóan fázós anyukák használhatják melegítő vizes palack helyett a takaró alatt, ha a férj kiküldetésben van!
Használata egyszerű: csak fel kell melegíteni fűtőtesten, mikróban, vagy sütőben. Hűtő borogatáshoz be kell tenni a hűtőszekrénybe.
Ha készen kényelmesebb megvenni: az ára 800 - 2500Ft között mozog

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése